GONG PUJA WORKSHOP & GONGNAT – 24 timer i Gongens tegn

Om du er nybegynder eller har erfaring med gong puja, så er denne workshop noget for dig.

Vi har glædet os til at kunne udbyde dette unikke event i Danmark. En Gong Puja træning med et stjernehold af de bedste Puja facilitatorer i Europa, vil guide dig igennem de forskellige delelementer, som Pujaen er bygget op af.

Vi har en hel lørdag til at dykke ned i historien om puja. Hvorfor og hvordan bliver grundigt gennemgået såvel i den samlede gruppe som på mindre værksteder, hvor vi specialiserer os i delelementerne.


Vi har alle de gongs, mallets, conch’s, harmoniums, skåle og meget mere, som der skal til for at holde en Puja. Alt sammen instrumenter, som du har mulighed for at stifte bekendtskab med og bestille hjem til egen brug. Du er i de bedste hænder når Alejandro Notz, Alexandra Ott og Tina Maria Stahl guider dig igennem dagens workshop og nattens Puja.

Der bliver åbnet op for gæster, som kan komme og sove til de magiske blide toner fra de store gongs og andre instrumenter. Hvis du har været på Puja workshop om dagen, kan du selvfølgelig også vælge at deltage sovende til selve Puja natten og lade dig hylde i blide toner fra de store gongs natten igennem.

Gongerne spilles blidt hele natte indtil den tidlige morgen, mens gæsterne sover. Vi vågner genopladede og friske efter en nat badet i healende vibrationer. Den harmoni som gongbadet skaber, løsner for blokeringer og bringer en indre stilhed og dyb søvn hvori healing sker. En søvn som ingen anden; hvor vi er vågne i en drøm.

Tidligt om morgenen stilner gonger af og Pujaen slutter med et opvågningsritual. Du får al den tid du har brug for til stille at vågne op og vi afslutter med te, vand og frugt. Der vil være mulighed for at dele dine oplevelser i fælleskreds, hvis du ønsker det inden turen går hjemad.

Som deltager i Puja Workshoppen vil du blive undervist i;

 • Hvorfor afholder vi Puja – historie og dedikation
 • Åbnings ceremoni
 • Indvielses ritual
 • Guddommelig geometri og forberedelse af rummet
 • Helligt Space og Gong opstilling
 • Puja Alter og det personlige alter
 • At aflæse planeternes stilling på nattehimlen på et givet tidspunkt
 • Planeternes korrespondance til gongs
 • Hygiejne og påklædning
 • Sacred Geometry til placering af sovepladser
 • skema: hvem spiller med hvem, hvor længe og hvornår
 • Afslutningsceremoni
 • Opsamling og omsorg

Vi mødes kl. 10.00 til workshop på Møn, hvor vi har lejet den fantastiske helt komplet nyrenoverede Saftstation. En æstetisk historisk bygning som har den mest vidunderlige akustik. Lige uden for døren åbner naturen sit kapel og du kan nyde med alle dine sanser såvel ude som inde.

Der vil være mulighed for at medbringe egen frokost eller tilkøbe frokost hos Møn retrætecenter, som ligger 100 meter fra os. Vi får en særlig rabatordning til tilkøb af mad på retrætecenteret.

GONG PUJA WORKSHOP & GONGNAT – 24 timer i Gongens tegn

Han har rejst og studeret med Gongmester Don Conreaux og Angelo Surinder i mange år og har deltaget i 9 Gong Master trænings. Alejandro er uddannet Gong Teacher ved Don Conreaux.

Om Alejandro: Alejandro Notz har organiseret månedlige Gong Pujas i Madrid igennem mange år. Han underviser I overtonesang, stemmehealing, gong, meridian og lydhealing med mere.

Vi er utrolige heldige at han kommer til Danmark og deler sin viden med os. Jeg har personligt kendt Alejandro i et par år og han er en fantastiks gongspiler og danser med gongs 😊 et af de mest kærlige og behagelige mennesker jeg kender. De kærligste hilsner Tina Maria
stifter og daglig leder af