KINISO THERAPY

OM DE FORSKELLINGE KINISO SIGNATURBEHANDLINGER
KINISO KLANG BEHANDLING
Kiniso klang behandling er en holistisk behandling bestående af terapeutiske lydfrekvenser, som er med til at sænke stressniveauet og nulstille hele dit nervesystem samt give dig fornyet energi.
• Der indledes med en kort samtale, hvor du sætter en personlig intension som arbejdes med under behandlingen. Der bruges bl.a. krystaller og æteriske olier.
• Du ligger behageligt på en behandlerbriks eller yogamåtte efter alle kunstens regler; under varme tæpper, med puder til under knæene og evt. øjenpuder.
• Ved Kiniso klang behandling placeres der skåle på og omkring din krop, hvorpå skålene blidt anslås.
• Lyden samt vibrationerne fra skålene forplanter og bevæger sig rundt i hele din krop. Spændinger samt blokeringer løsnes op.
• Du får en lille pose med nogle ting med dig hjem, som gør at du kan fortsætte med at arbejde med din intension fra behandlingen.
• Varighed 45 minutter
• Pris 750 kr.
Det er vigtigt at drikke vand bagefter en Kiniso Klang behandling, da klangenes lyde og vibrationer har en udrensende effekt. Klang behandlinger er i hele verden og i nogle steder i verden bruges klang behandling aktivt i sygehusvæsnet, som behandling for bl.a. stress og velvære.
OBS! der gives ikke behandling af gravide i første trimester eller folk med hjerte eller psykiske problemer
KINISO GONG BEHANDLING
En Kiniso Gong behandling er en holistisk terapeutisk behandling bestående af lydfrekvenser fra Gongs i kombination med åndedrætsøvelser. En sand væren i nuet, der vækker sanserne, sænker stressniveauet og frigiver lykke hormoner.
Hvordan forgå en behandling?
• Du ligger behageligt på en behandlerbriks eller yogamåtte efter alle kunstens regler; under varme tæpper, med puder til under knæene og evt. øjenpuder.
• Du guides til at have fokus på åndedrætsmusklerne, diafragma og psoas.
• Det rolige rytmiske åndedræt beroliger krop og sind samt stimulere lykkehormonerne feromonerne.
• Gongerne der er placeret i rummet rund om behandlerbriksen spilles blidt op.
• Tonerne fra gongerne er komplekse og svære at følge for hjernen, og du vil antagelig glide ind i dyb meditation; hjernen bevæger sig over i alfa og/eller theta tilstand, hvor blodtryk og puls sænkes.
• Lydvibrationerne fra de mægtige Gongs skaber en lydfrekvensmassage på celleniveau og hele din krop og sind modtager de velgørende vibrationer.
• Varighed: 45minutter
• Pris: 750 dkr.
Det er vigtigt at drikke nok med vand både før under og efter en Kiniso Gong behandling. Klangenes frekvenser har en afspændende, udrensende regenererende effekt. Gong behandling er udbredt verden over på grund af de afslappende, stresssænkende egenskaber og det er ikke ualmindelig at man efterfølgende er i en tilstand af lykke og velvære, som kan varer adskillige dage.
OM OS:
Om Tina Maria Stahl
Jeg er uddannet yoga- og idrætslærer og har mere end 30 års undervisningserfaring, med specialer i medicinsk akupunktur og lydhealing.
Min passion kommer til udspring i det terapeutiske arbejde med lydhealing, hvor det hele menneske står centralt: krop, sind og ånd. Når de magiske instrumenter Gongs og Klangskåle spilles op åbnes der for en tilstand af velvære og afspænding, hvor du har mulighed for at slappe fuldstændigt af og komme helt ned i gear. En tilstand af væren i nuet fri for tankemylder og uro i krop og sind.
I 2018 stiftede jeg firmaet Gong-Academy hvor jeg er daglig leder og importerer lydhealinginstrumenter af højeste kvalitet til Danmark. Jeg har studeret og samarbejdet med verdensnavne som Don Conreaux, Mojca Morya Malek, Mehtab Benton, Alejandro Nots og Aidan McIntyre. Læs mere om instrumenterne på hjemmesiden www.gong-academy.com
Om Stine Longgaard Birk
Jeg er født i 1979 og er gift med Kim, og sammen har vi 3 døtre – Jasmin, Natasja og Isabella.
Til daglig arbejder jeg som regnskabsmedarbejder hos Danske Familierestauranter I/S, og jeg har dyrket yoga, siden jeg var gravid med min ældste datter tilbage i 2007, og jeg har dyrket alle former for yoga, og har fundet ud af med årene, at Yin yoga eller mindful klang Yoga er det, som giver mig mest både for kroppen og mindsettet.
I 2015 til Copenhagen yogafestival stiftede jeg for første gang bekendtskab til gongs og siden hen til klang- og syngeskåle.
I 2018 startede jeg Longgaard klang & yoga. Her har jeg et ugentligt yogahold og i januar 2020 overtog jeg undervisningen på Tarup-Paarup Gymnastikforenings yogahold.
Endvidere i samme måned startede mit samarbejde med Paarupaftenskole, hvor jeg derigennem udbyder Mindful klang yogahold.
Jeg har haft en stand på Nordic Yoga Festival på Fyn, hvor jeg har givet med at give klangmassage/behandlinger. Jeg har også stået på div. Helse messer og givet klangbehandlinger.
Jeg har undervist i alt fra Hatha yoga, Yin yoga, Mindful klang yoga, klangmeditation samt firmaevents.
Jeg er uddannet i Yoga mod stress samt i Yin Yoga hos Anne Goncalves og uddannet klangbehandler fra Klang-oplevelser.dk. Derudover har jeg taget mange kurser i både yoga og i klang-/syngeskåle.

Holistic treatments consisting of therapeutic sound frequencies for health and happiness using Gongs, Singing Bowls and guided breathing techniques. Kiniso Aqua floating in 37 degree warm water. Toe read more about the treatments follow the link.
https://www.facebook.com/KinisoSoundTherapy