GONGBAD PÅ HERREGÅRDEN

Den 11. og 25. november inviterer vi til to aftener med meditativt Gongbad på Yoga Herregården, hvor vi kobler af og falder til ro ved lyden og klangene fra de mægtige Gonger.

Et Gongbad betyder, at du bades i lydbølger – helt ned på celleplan
Gongens dybe vibrationer guider dig ned i dyb afspænding – i en beroligende og drømmelignende tilstand. Gongen går dybt ind i dit nervesystem. De sanselige lydbølger stimulerer kroppen ved først at påvirke hudens overflade indtil hver en celle i kroppen er pakket ind i et tæppe af meditativ lyd.

Healende Gongbad
Gongen er et urgammelt instrument, som er kendt som noget af det mest healende og vitaliserende for vores sjæl, krop og sind. De fleste oplever gongbadet som en opløftende og afspændende vibrereren i hele kroppen, som kan vare adskillige dage.
I et Gongbad indgår enkelte stræk- og åndedrætsøvelser, der uføres inden selve Gongbadet. Disse åbner kroppen og dens energicentre, så den er klar til at modtage Gongens klange, vibrationer og frekvenser.
Mange oplever, at det dybe åndedræt i kombination med resonansen fra Gongerne sænker stressniveauet og øger vitaliteten. Bagefter er der mulighed for at få en kop te/kaffe og lidt sødt, for dem der har lyst til at blive lidt længere.

Du kan læse en beskrivelse af et Gongbad længere ned i teksten

PRIS
Tilmelding er gyldig efter indbetaling af 180kr. på MobilePay til 41273238 med tekst “Gongbad25”
OBS Har du abonnent ved Yoga Herregården får du 50% rabat på Gong arrangementer i 2021
Har du ikke MobilePay kan du indbetale på reg.nr: 0400 konto:4022486255
Alle fra 15 år er velkommen. Max 12 deltagere.


TID OG STED

Torsdag d. 25. november kl. 19.00 -20.30 – Ankomst cirka 20 minutter før for at klargøre din yogamåtte
Yogaherregården, Oldvejen 2C, 3480 Fredensborg
Yogaherregården er den del af Højstensgård som ligger kun 2 min kørsel fra motorvejen E45, afkørsel 7 Kokkedal/Fredensborg.

En oplevelse af Gongbad
Forestil dig, at du efter en kort guidet åndedrætsøvelse, har lagt dig godt til rette på din yogamåtte. Puttet dig under varme tæpper, puder under knæene, måske med dine yndlingsuldsokker på og din vandflaske ved din side.

Du føler dig rigtig godt tilpas og er klar til fordybelse i lyd og vibration. Du trækker vejret dybt, slapper helt af og er nu klar til at modtage gongernes dybe toner. Klar til at invitere mere ro og mindre tankemylder ind i dit liv.

Du overgiver dig til tyngdekraften, giver slip på muskelspændinger og presserende tanker og du synker dybt ned i din yogamåtte, trækker vejret bevidst og roligt.
Du bliver opmærksom på de mange toner i lyden. I første omgang prøver du at følge med i tonerne og vibrationerne fra de mange gongs, som insisterende flyder som vibration ind og ud af din krop.
Lydene udvikler- og udvider sig, omfavner dig og som minutterne går, svæver du ud af den daglige bevidsthed, bølgerne af lyd bærer din krop og sind til et fjernt sted, fyldt af fred og harmoni.
Du mister tidsfornemmelsen og overgiver dig til en dyb forløsende Gong Nidra – dyb afspænding for krop, sind og sjæl.

Gongernes vibrationer stilner langsomt og stilheden åbenbarer sig. Efter lidt tid hvor stilheden fylder rummet og du genforener dig med lyder af eget åndedræt, lyder der fine enkelte toner fra vindspil og syngeskåle, som langsomt guider dig tilbage til rummet, tilbage på yogamåtten, tilbage til din fysiske krop.

Efter gongbadet tager du al den tid du har brug for, indtil du er klar til at sætte dig op på yogamåtten. Det er individuelt hvor megen puttetid under tæppet der skal til. Måske ruller du om på siden i barnestilling, indtil du får du har lyst til at sætte dig og nyde en kop dampende varm urtete med de andre. 🍵
Nogen vil gerne fortælle og dele deres oplevelser, andre vil gerne vente lidt med ordene og bare lytte.

Om underviseren
Tina Maria Stahl står for Gongbadene. Hun er certificeret Kundalini Yoga instruktør (KRI) med mere end 30 års erfaring i meditations- og yogaundervisning. Hun blev introduceret til Gongen i begyndelsen af 1990’erne og har siden stiftet Gong-Academy, hvor hun underviser i at spille Gong.
Hun er internationalt certificeret Gong Teacher Trainer ved Don Conreaux og Mehtab Benton. Derudover vejleder hun kunder i at finde det helt rigtige instrument til deres personlige praksis. Hun er komponist, healer, medicinsk akupunktør, idræts- og svømmelærer og meget, meget mere.

”Siger du (((GONG))) kan du ikke undgå at møde navnet Tina Maria på din vej. Et helt enestående varmt og delende menneske, som jeg virkelig håber du under dig selv at modtage undervisning af” – Elin

Date

Thu/Nov/2021
Expired!

Time

19:00 - 20:30
Yogaherregården

Location

Yogaherregården
Oldvejen 2C, 3480 Fredensborg
Website
http://yogaherregaarden.dk/
Tina Maria Stahl

Organizer

Tina Maria Stahl
Phone
41273238
Email
SAT-NAM@OUTLOOK.DK
Website
http://WWW.GONG-ACADEMY.COM