BIO

Om Tina Maria Stahl
Jeg er uddannet yoga- og idrætslærer og har mere end 30 års undervisningserfaring, med specialer i medicinsk akupunktur og lydhealing. Min passion kommer til udspring i det terapeutiske arbejde med lydhealing, hvor det hele menneske står centralt: krop, sind og ånd. Når de magiske instrumenter Gongs og Klangskåle spilles op åbnes der for en tilstand af velvære og afspænding, hvor du har mulighed for at slappe fuldstændigt af og komme helt ned i gear. En tilstand af væren i nuet fri for tankemylder og uro i krop og sind.

I 2018 stiftede jeg firmaet Gong-Academy hvor jeg er daglig leder og importerer lydhealinginstrumenter af højeste kvalitet til Danmark. Jeg har studeret og samarbejdet med verdensnavne som Don Conreaux, Mojca Morya Malek, Mehtab Benton, Alejandro Nots og Aidan McIntyre.

Om Stine Longgaard Birk
Jeg er født i 1979 og er gift med Kim, og sammen har vi 3 døtre – Jasmin, Natasja og Isabella. Til daglig arbejder jeg som regnskabsmedarbejder hos Danske Familierestauranter I/S, og jeg har dyrket yoga, siden jeg var gravid med min ældste datter tilbage i 2007, og jeg har dyrket alle former for yoga, og har fundet ud af med årene, at Yin yoga eller mindful klang Yoga er det, som giver mig mest både for kroppen og mindsettet.

I 2015 til Copenhagen yogafestival stiftede jeg for første gang bekendtskab til gongs og siden hen til klang- og syngeskåle. I 2018 startede jeg Longgaard klang & yoga. Her har jeg et ugentligt yogahold og i januar 2020 overtog jeg undervisningen på Tarup-Paarup Gymnastikforenings yogahold. Endvidere i samme måned startede mit samarbejde med Paarupaftenskole, hvor jeg derigennem udbyder Mindful klang yogahold. Jeg har haft en stand på Nordic Yoga Festival på Fyn, hvor jeg har givet med at give klangmassage/behandlinger. Jeg har også stået på div. Helse messer og givet klangbehandlinger. Jeg har undervist i alt fra Hatha yoga, Yin yoga, Mindful klang yoga, klangmeditation samt firmaevents.

Jeg er uddannet i Yoga mod stress samt i Yin Yoga hos Anne Goncalves og uddannet klangbehandler fra Klang-oplevelser.dk. Derudover har jeg taget mange kurser i både yoga og i klang-/syngeskåle.